torstai 27. maaliskuuta 2014

Uusi juoksuasu!

Eilen pidin ihan totaalisen lepopäivän. En käynyt lenkillä enkä tehnyt muutenkaan juuri mitään! Pienen flunssapotilaan kanssa nyhjättiin sohvalla katselemassa lastenohjelmia. Teki kyllä hyvää olla ihan rauhassa. Nyt on taas virtaa enemmän! Pitäisi muistaa, että lepokin on tärkeä osa kehittymistä. Jotenkin vaan päässään kuvittelee, että mitä useammin treenaa, niin sitä tehokkaammin syntyy tuloksia. :)

Jokainen itseään kunnioittava juoksuharrastuksen aloittaja hankkii tietenkin ennen harrastuksen aloittamista kunnon juoksuasun! Olen aina hiukan naureskellut sille, että hankitaan viimisen päälle hienot vaatteet ja sitten käydään siellä salilla kuukauden ajan, kunnes kyllästytään. Huomasin kuitenkin, että on melko ikävää juosta kankeissa tuulihousuissa tai jossain huonosti istuvissa collegeissa, joten hankin juoksutrikoot ja kevyemmän takin lenkkejä varten. Tänä keväänä on kyllä tarjolla niin ihania värejä, että ne jo pakottaa liikeelle. Ja tulipa mieleen, että jos ei joku nyt huomaa mua tuolla lenkkeillessä niin jo on kumma!!
Sinänsä tuo huomionherättävyys ei ole hyvä juttu, koska mä mieluusti pitäisin hiukan matalampaa profiilia vielä toistaiseksi noilla lenkeilläni. On kyllä semmoista puuskutusta ja naama punaisena menoa, että siinä mielessä tuo "pro" juoksuvaatetus saattaa antaa väärän kuvan.

Tässä vielä kuva uusista lenkkareista.

Uskon kyllä nyt, että kunnon varusteet antaa uutta puhtia harrastukseen kuin harrastukseen. On siellä salillakin tylsä vääntää sellaisissa housuissa, joita saa koko ajan nostella ja jotka kinnaa joka liikkeessä vastaan. Eli ehkä ei ole pelkästään turhamaisuutta satsata kunnollisiin vaatteisiin heti alussa. Ei ainakaan into lopahda hankalien vaatteiden vuoksi!

2 kommenttia:

  1. Kyllä hyvät kengät ja vaatteet on tärkeetä. Ja plussaa jos ne on vielä kivan näkösiäkin ;)

    VastaaPoista
  2. Onhan se kiva tietysti näyttää hyvältä (ainakin omasta mielestään :)) noissa harrastusasuissa, mutta kyllä kuitenkin tärkeempää on, että niissä on mukava liikkua.

    Mulla on ennen ollut muuten juoksulenkkareissa se pronaatiotuki ja ne on tuntuneet huonolta lenkillä. Nyt on tuettomat ja oli hyvä juosta! Eilen kävin koittamassa ekan lenkin noilla uusilla ja kyllä kulki mukavasti. Nyt jopa tuli ekaa kertaa se fiilis, että täähän on mukavaa!! Ja ennen kaikkea se voittajafiilis, kun jaksoikin juosta koko matkan, vaikka en alkuunkaan uskonut, että jaksaisin ees puolta siitä.

    VastaaPoista