torstai 20. maaliskuuta 2014

Kahvakuulailua ja hölmöjä selfieitä

Eilen oli viikon kivoin arkipäivä, koska silloin on aina kahvakuulatunti! Sellainen ohjattu ryhmä siis. En ole ollut mikään ryhmäliikkuja, mutta tästä tykkään kovasti. Kahvakuulailu on mukavan monipuolinen laji, koska treenaa samaan aikaan voimaa, liikkuvuutta ja harjoittaa myös esim. tasapainoa. Aivan loistavaa koko kropan treeniä siis! Ryhmässä liikkuessa on se hyvä puoli, että tulee tehtyä täydellä intensiteetillä liikkeet. Jos teen saman treenin kotona, niin aika äkkiä annan periksi, kun vähän alkaa tuntumaan. Toki kyllä treenaan kahvakuulalla kotonakin ja yritän pinnistellä loppuun saakka sarjat sielläkin. Ryhmän paine saa kyllä ylittämään itsensä. Ei kehtaa jäädä makaamaan lattialle, vaikka mieli kuinka tekisi.

Olen pääosan ajasta yksin kahden lapsen kanssa, joten lenkille ei aina voi lähteä silloin kuin haluaisi. Paitsi että voi, koska mulla on juoksumatto! Ei siis tekosyitä. Sisällä juostessa tulee ihan hirveän kuuma. Missään trikoissa ei voi edes kuvitella hölköttelevänsä, joten kaivoin kaapissa vähän kevyempää vaatetusta ylle. Oon aina miettinyt, mikä pointti on ottaa itsestä kuvia, siis niitä "saliselfieitä". Mutta nyt mä hokasin, että kun ottaa itsestä kuvia, niin niistähän sen kehityksen näkee paremmin kuin mistään muusta. Ei siis kyse olekaan pelkästä itserakkaudesta, vai onko? Joka tapauksessa, otin kuvan mun ylimageessa juoksuasussa. Kuuma tuli kyllä näinkin.
Kuvaan eksyi näköjään myös yksi kissa. Siis tuo vasemmanpuoleinen. ;)


En ois kyllä muutama vuosi takaperin julkaissut kokovartalokuvia itsestäni. Ei se kroppa mikään täydellinen ole edelleenkään, mutta kyllä siitä on oppinut jo hiukan tykkäämään. Laitetaan kuukauden päästä uusi, niin näkee onko mitään muutoksia tapahtunut! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti