lauantai 26. huhtikuuta 2014

Tuunaa puurosi! Ja vähän päivän onnellisuusajatuksia

Kuten varmaan on tullut jo selväksi, olen aamupuuroihminen. Ilman kaurapuuroa ei ole elämää. Olen siitä täysin varma. Mitkään hotellin aamupalat ei maistu niin hyvälle kuin kunnon kaurapuuro! Siihen ei voi kyllästyä. Mutta jos kuitenkin kaipaa hieman vaihtelua, niin sekin onnistuu helposti. Viimeisin sovellukseni oli enemmän kuin onnistunut. Suorastaan herkkua!

Siispä se ansaitsee ihan oman blogipäivityksen.
No siis, tämähän näyttää ihan kaurapuurolle, mutta se ei ole mitä tahansa puuroa vaan....
Mantelinen päärynäpuuro (1 annos)
1 dl kaurahiutaleita
(vettä sen verran, että hiutaleet peittyy reilusti)
ripaus suolaa
1/2 dl mantelimaitoa
1 päärynä
1 dl raejuustoa
kanelia

Keitä mikrossa (helpointa) hiutaleista paksuhko puuro. Lisää mantelimaito ja sekoita. Lisää joukkoon raastettu päärynä, raejuusto ja ripaus kanelia. Ja niin on lempeän makuinen, suorastaan täydellisyyttä hipova makuelämys valmis!

Eilen kävin entisen kotikaupunkini kauppakeskuksessa sijaitsevassa ravintolassa syömässä lounasta, joka näytti tältä:
Ai että, oli hyvää!! Eilisestä iltapalasta en edes kehtaa laittaa kuvaa, sillä se oli jotain todella muuta kuin normaaliin ruokavaliooni kuuluvaa. Sanottakoon, että se tuli kotiovelle autolla. Tänään on taas palattu ruotuun. Eilisistä herkutteluista huolimatta:
Tänä aamuna siivoillessa kuuntelin musiikkia. Siivous on paljon hauskempaa, kun laittaa napit korviin ja kuuntelee jotain hyvää musaa. :) Yksi biisi mun soittolistalta herätti jälleen kerran ajatuksia. Kuunnelkaas sanat huolellisesti:

Mun tärkeimmät asiat on mun ihanat lapset ja musta tuntuu, että mun onni on nyt ja tässä valmiina. Onnea voi toki täydentää, mutta näinkin on kaikki aika ihanasti. Jokainen on lopulta itse vastuussa omasta onnellisuudestaan. Ennen ajattelin itsekkäästi, että jonkun ihmisen olisi tehtävä minut onnelliseksi, mutta en tajunnut, ettei kukaan voi tehdä toisen elämästä onnellista, jos ei itse sitä tee. Ehkä joskus voisi yrittää kuitenkin täydentää toisen ihmisen onnea! :)

1 kommentti:

  1. Video ei näköjään näy mobiililaitteessa. Biisi siis on Suvi Teräsniskan Nyt ja tässä.

    VastaaPoista