lauantai 5. huhtikuuta 2014

Kiireisen viikon viikonloppu!

Kello näyttäisi olevan vähän vaille seitsemän lauantaiaamuna. Istuskelen syömässä aamupuuroa ihan hiljaisessa talossa. Muut vielä nukkuu. Tää on mun mielestä parasta lauantaissa, kun ei ole kiire minnekään! Vaikka itse olen tänään lähdössä aamusta reissuun Jyväskylään, niin heräsin hyvissä ajoin, ettei tarvitse kiirehtiä. Arjessa tylsintä on juuri kiireiset aamut, kun on pakko syödä aamupala vauhdissa ja hörppiä aamukahvi samalla meikaten, hoputtaa lapsia syömään ja pukemaan ja yrittää vielä itse muistaa kaiken tarvittavan ottaa mukaan, kun ovesta lähtee ulos! Mutta nämä viikonloppuaamut on kyllä parhautta!

Loppuviikko on ollut kiireinen. Paljon on tullut uutta asiaa ja tavattu uusia mukavia ihmisiä. Eilen ehdin vasta kahdeksan aikaan illalla juoksemaan pienen lenkin juoksumatolla. Vaikka oli musiikit korvissa, niin kylläpä oli tahmeaa juosta sisällä ja tuijottaa vaan numeroita! Lisäksi nyt huomasin sen myös olevan paljon raskaampaa kuin luonnossa, vaikka ei edes ole ylämäkiä. On aika erilaista juosta paikoillaan maan liikkuessa alla kuin juosta itse eteen päin mennen. :)

Sunnuntaina sitten kunnon lenkki ulkona! Nyt mun rauhallinen aamu päättyi. Lapset heräsivät myös uniltaan. Jostain syystä hekin herää joka lauantai aikasemmin kuin arkena!

Tuliskohan näin ihana ilma kuin tuossa kuvassa? ;)

2 kommenttia:

  1. Mun on kans jotenkin vaikea juosta matolla, tai siinä se puol tuntiakin tuntuu niin pitkältä ku tuijottaa vaan numeroita tosiaan eikä maisemat vaihdu. Sen takia siirryinkin siihen, että juoksen mieluummin salille, vaikka onkin ärsyttävää juosta kamat selässä, ku kerran koitin juosta matolla, ni puol tuntia oli jo päälle niin tuskasen turhauttavaa. :D. Lyhyemmät treenit on kyllä siinä ihan kivoja ja kiva ottaa siinä spurtteja.

    Ja tosiaan, kiireiset aamut on inhottavia. Kivaa viikonloppua :)

    VastaaPoista