tiistai 8. huhtikuuta 2014

Palauttava lenkki ja patsastelua peilin edessä

Nyt on sanottava, että tämän päivän juoksulenkistä ei paljon jälkipolville kerrottavaa jäänyt. Oli niin tahmeaa menoa! Jos viimeksi meni viisi kilsaa oikeinkin kevyin jaloin, niin tänään ei kulkenut yhtään. Juoksin silti sen matkan, minkä olin ajatellutkin. Ehkä ensi kerralla kulkee taas paremmin.

Päätin kuukausi sitten laittaa n. kuukauden välein kuvan itsestäni, niin näkee vähän, mitä on siinä ajassa tapahtunut vai onko mitään. Kuukauden päästä laitan bikinikuvan! Ja se on muuten paljon luvattu, koska en ole ikinä pitänyt kropastani siinä määrin, että olisin sitä mieluusti bikineissä esitellyt missään. En ole koskaan tuntenut oloani kovin mukavaksi rannalla tai uimahallissa. Mutta kuukauden päästä ajattelin olla valmis siihen. Nyt kuitenkin pari kuvaa ihan säädyllisesti vaatteet päällä. :)

Miten muut ottaa näitä selfieitä, kun mä näytän niissä aina tosi vihaiselta :D?? Kulmat kurtussa keskittyneenä, RÄPS!




Laitan vielä kuvan mun viime aikojen suosikkiherkusta. Kuka kaipaa pullaa, viinereitä tai suklaata, kun voi syödä riisikakkua maapähkinävoilla ja banaanilla?? Lähes täydellistä, ainakin mun makuun.

Riisikakkua, maapähkinävoita ja banaania. NAM!


3 kommenttia:

  1. Välillä on noita lenkkejä kun ei vaan tossu nouse. Välillä voi johtua ihan siitäkin, et on levon tarpeessa, joskus syöny huonommin tai välillä ei ees oo mitään ilmeistä syytä, kun ei vaan kulje. Usein se sitten menee ohi ja seuraava lenkki on taas normaali :). Ja sä oot kyllä niin timmissä, että hyvin voit biksukuvia laittaa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Voi olla, että oon pikkasen laiminlyönyt venyttelyä, joten senkin vuoksi on vähän tukkoisen oloiset jalat. Täytyy tänään venytellä kunnolla ja pitää pari päivää juoksusta lepoa. Luotan, että sitten taas kulkee! :)

    VastaaPoista
  3. Välillä kannattaa pitää ihan 2 tai jopa kolme päivää juoksusta lepoa. Mulla ainakin huomaa kyllä heti, jos vedän esim 4 lenkkiä viikkoon (yleensä juoksen 3) ja jos on varsinkin rankempia, niin vika lenkki on kyllä tahmea. Ja kehonhuolto on tärkee, vaikka sen niin helposti unohtaa ;). ja kun viikossa on usein muutakin treeniä ku sitä juoksua :).

    VastaaPoista