sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Aurinkoinen pääsiäinen!

Ilmat ovat kyllä suosineet vapaapäivien viettoa! Olen tavannut ihania ystäviä ja nauttinut auringosta. Pääsin myös katsomaan Noah-elokuvan, joka oli kyllä aika vaikuttava kokonaisuus huolimatta siitä, että ei täysin alkuperäiskertomusta noudattanutkaan. Yöllä kotiin tullessa ulkona tuoksui aivan kesälle!

Tänään kävin juoksemassa. Olipa ihanaa! Nyt alan ymmärtää, että juokseminen voi oikeasti olla nautinnollista.  Loppumatkasta tosin oli aika kuuma ja huomasin, että ennen lenkkiä olisi pitänyt tankata vähän enemmän vettä. Alkoi jo hiukan heikottaa, kun kotiin pääsin. Mutta kaiken kaikkiaan juoksu kulki jo melko paljon paremmin kuin ekalla lenkillä. Silloin olin päättänyt juosta yhden hiekkatiepätkän puiston kohdalle ja siitä jatkaa kävellen. Puistossa oli kuitenkin kauheasti ihmisiä, joten en kehdannut lopettaa juoksemista. Päätin, että pakko on jaksaa vielä muutama sata metri mutkan taakse, josta sitten kävelisin. No siellä rakennettiin taloa ja työmiehiä parveili pilvin pimein pihassa. Pakko siis edelleen juosta, ettei ihan nololta näytä. Lopulta juoksin koko matkan. :)

Lenkin jälkeen ruokaa! Eikös vaan näytäkin hyvälle?
Kanaa ja salaattia. Vai kanasalaattia?
Huomenna toivottavasti edelleen nautitaan auringosta! Ja rauhallisesta aamusta. On ihanaa, kun ei ole kiire minnekkään ja lapset voivat katsella aamuohjelmia pyjamat päällä. Äiti saa juoda kahvit ja syödä aamupuuron ihan istualtaan. Luksusta sekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti