tiistai 15. huhtikuuta 2014

Paranemisruokaa

Viikonlopun tauti vei kyllä täysin mehut. Vieläkään ei ole sellainen olo, että olisin täysin kunnossa. Siis sellaisessa kunnossa, että lähtisin esim. juoksulenkille. Eilen vatsa piti niin eläimellistä meteliä, että onneksi junassa ei ollut kotiin tullessa kovin montaa matkustajaa samassa vaunussa. :) Tänään olen ensimmäistä päivää syönyt tavallista ruokaa. Ai että, maistui hyvälle tonnikala ja riisi!! Aivan gourmeeta mulle. Kuulostaa ehkä tylsälle, mutta on mun ihan lempiruokaa. Riisin seassa muutama salvian lehti silputtuna. Paitsi että se on hyvänmakuista, niin sen kai pitäisi olla parantava yrtti? Latinaksi "salvare" on parantaa, joten luotetaan siihen, että sillä viimeistään lähtee viimeisetkin pöpöt!
Tonnikalaa ja riisiä kaikessa yksinkertaisuudessaan.
Kävin tänään kaupassa ja olin hiukan pettynyt, että edelleen ainakin kyseisen kaupan parsavalikoima oli totaalisen surkea. Eikös kohta pitäisi olla parsa-aika parhaimmillaan? Yksi puntti ylipaksuja ja nahistuneita parsoja olisi maksanut melkein 7 euroa!! Ei tuu kauppoja. Pakko siis odottaa tai mennä muualle ostoksille.

Jos tänään pienen kävelylenkin edes tekisi. Tai ehkä muutaman hölkkäaskeleen voisi välissä koittaa ottaa. :) Omaa oloa kuunnellen kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti