lauantai 3. toukokuuta 2014

Pullukka Run!

Ilmoittauduin ensimmäiseen ihka oikeeseen juoksutapahtumaan: Pullukka Run 2014! Lisätietoja tapahtumasta löytyy täältä. Aion juosta Pikku pullukan eli 6,5 km. Ihan vielä en puolimaratonille uskaltautunut näin lyhyellä aikavälillä. Tuo tapahtuma järjestetään 12.7. Vierumäellä.

Viime viikon treenit kulkivat aika mukavasti. Tiistaina tein n. 4 km lenkin, mutta sen jälkeen siitepölyt aiheuttivat kyllä suht ikävän olon. Keuhkoissa tuntui ja silmiä kirveli. Vappuaatto oli välipäivä juoksusta. Silloin tein kevyen kahvakuulatreenin. Sääennusteessa lupailtiin sadetta, mutta aattona ei vielä pisaraakaan tainnut tulla. Rakastan aurinkoa, mutta tällä kertaa todella odotin sadetta, joka puhdistaisi vähän ilmaa! Vappupäivänä tulikin vettä ja vähän vielä lisäbonuksena myös lunta! :/ Oli tosi kylmä, mutta lähdin silti juoksulenkille, koska olin niin kovasti odottanut siitepölyvapaata lenkkiä. Hirmu hyvältä tuntuikin ja tehtiin tytön kanssa viiden kilsan lenkki. Tyttö polki fillarilla edellä kirittäjänä.

Vapputunnelmia. Pöydässä mulle siis lähinnä noi tomaatit. :D
Juoksuvauhdista juttelin ystäväni kanssa. Katselin Sportstrackeristä, että olen alusta saakka juossut melko lailla samaa keskivauhtia. Olin kuvitellut, että vauhti olisi lisääntynyt, mutta ei! Ehkä tuo tunne johtui vaan siitä, että nyt juoksu sujuu paljon kevyemmin kuin alussa. Juoksen 7min/km vauhtia. Ei sillä, että mulla mihinkään kiire olisi! Mutta oishan se silti hienoa hieman kovempaakin päästä. Tärkeintä taitaa kuitenkin näin alkuvaiheessa olla peruskunnon kasvattaminen ja sen jälkeen vasta aletaan parantaa vauhtia. Malttamaton kun olen, niin mielellään pitäisi kaikki tapahtua heti. :)

Tänään juhlistetaan kevättä parin ystävän kesken. Eikä lasketa kaloreita! En kyllä niitä muutenkaan laske, mutta sen voin sanoa, että tänään syödään muutakin kuin tonnikalaa ja riisiä.

On aika hyvä fiilis! Kevät ja valo tekee ihmeitä. Laitetaan vielä tän viikon biisi. Jos ei tästä tule kesäfiilis niin ei mistään.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti