sunnuntai 11. toukokuuta 2014

6 km!! Ihana viikonloppu.

Nyt on ollut sellainen viikonloppu, että vähemmästäkin menee pää pyörälle! Torstaina ajelin Hämeenlinnaan kauheassa lumi/räntä/vesisateessa. Onneksi iltaan mennessä sade lakkasi ja päästiin käymään lenkillä upeissa Ahveniston maisemissa. Olipas siellä paljon korkeuseroja verrattuna mun tavallisiin lenkkeihin. Mutta parhaassa seurassa ei ylämäetkään tuntuneet ihan mahdottomilta! En edes tajunnut laittaa Sportstrackeria päälle, mutta kuulemma n. 4 kilsaa oli tuo lenkki. Seuraavana päivänä käytiin vielä Aulangon näköalatornissa. Sieltä siis tämä kuva.

Mitkä maisemat!
Tänään sain ihanan äitienpäiväyllätyksen aamulla. Lapset tulivat "herättämään" mua ja olivat tehneet ihan itse aamupalankin. En kyllä muista tämmöistä viikonloppua hetkeen. En ole tehnyt kolmeen päivään itse aamiaista!! Oon ollut vähän prinsessana. :) No, onneksi huomenna paluu arkeen, ettei pääse tottumaan liian hyvään.
Rahkaa, mehukeittoa ja Pommacia! Parhaat lahjat oli halaukset molemmilta rakkailta.
Tänään lähdin juoksemaan kauheessa kaatosateessa, mutta aika pian alkoi aurinko paistaa. Olin pukenut vähän liikaa päälle, kun lämpötila nousikin yllättäen monella asteella. Tuntui silti tosi mukavalle heti alusta lähtien. Päätin juosta vähän pidemmän lenkin, kun kulki niin kivasti. Viimeinen kilometri oli kuitenkin aika vaikea. Voimat alkoi loppumaan. Tuli siinä hölkötellessä mieleen, että aika kaukaiselta tavoitteelta tuntuu vielä tuo puolimaraton!! Mutta jos kuitenkin ensi vuonna?! Mun tutuista ainaskin 4 taisi eilen tuon HCR:n vetäistä. Yksi heistä oli koko joukon 20. Aikamoinen suoritus! Jos tuon puolikkaan ensi vuonna juoksen, niin tuskin mitään aikatavoitetta laitan itselleni. Kunhan nyt jotenkin maaliin pääsisi. Katsellaan nyt rauhassa kuitenkin, miten kunto tästä kehittyy.

Viikonloppu on ollut todella tunteikas. Lauantaina olin paikallisen voimisteluseuran kevätnäytöksessä, jossa oma tyttökin esiintyi. Yhdessä esityksessä soi biisi, joka jäi vaivaamaan ihan hirmuisesti! Yritin saada päähäni, kuka sen on alunperin esittänyt, mutta en muistanut kuin pari sanaa ja nekin muistin vielä ihan väärin. Pitkällisen etsinnän tuloksena kuitenkin löysin oikean kappaleen. Tämä ei nyt ole mikään juoksubiisi, mutta kolahtaa kyllä aika syvälle. Jos ei laulu itsessään saa kyyneleitä valumaan, niin video ainakin saa. Mun kohdalla toimii. "I need someone to rely on".


5 kommenttia:

 1. Kannattaa lisää hiilaria ruokavalioon jos tuntuu että voimat loppuu. Sama pätee jatkuvasti putoavaan painoon joka myös vaivasi sinua? Mulla kävi sama, kun lisäsin juoksutreenejä haasteen loputtua. Iltaisin paleli ja väsytti ja paino jatkoi laskua. Lisää hiilaria molemmille aterioille ja johan alkoi virtaa löytyä! Se on just sitä kehon tärkeintä polttosainetta! (kun ei sullakaan oo mitään muuta poltettavaa!) :) Tsemppiä juoksutreeneihin! T.Puujalka ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komppaan Miaa. Hiilaria kehiin :) ja onnea Mia upeasta ajasta (kävin vähän kurkkaa) :)

   Poista
 2. Kiitos tsempeistä Mia ja onnea hienosti menneestä juoksusta! Oot kyllä kova mimmi!

  Joo, kyllähän se paino on edelleen laskenut, joten hiilareita koitan nyt lisätä.

  VastaaPoista
 3. Ja samoin Tanjalle onnea oman enkan rikkomisesta! Ehkä mäkin siellä sit joskus. :)

  VastaaPoista